Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Skal du til fest? Glem ikke neglene

De fleste kvinder kender det at være inviteret til fest, og midt i alt andet de skal have styr på, såsom kjolen, skoene, hår og makeup, så glemmer de neglene. Det er selvfølgelig ikke alle kvinder, der går lige meget op i deres negle og fred med det, men neglene kan have en stor betydning for ens look og fremtoning, så det er noget, der er værd at have styr på.

Der findes mange forskellige negleprodukter, men hvis du normalt ikke bruger meget energi på dine negle i hverdagen, kan det være svært at vælge, hvad du skal stille op med neglene til festlige lejligheder.

I denne artikel får du et par forslag til, hvad du kan gøre med dine negle, når du skal til fest. Så hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv og dine negle, så læs med herunder.  

Hvilken type negle skal jeg vælge?

Du kan gøre flere forskellige ting for at få flotte negle.

Nogle gør ikke andet end at klippe dem, file dem og efterfølgende påføre neglenak. Det underspillede og diskrete look kan helt sikkert også noget, men hvis du er typen, som gerne vil skille dig ud, kan du overveje noget andet. Det kunne f.eks. være akryl eller gellak, alt efter hvad du foretrækker.

Hvis du gerne vil prøve noget nyt og trendy, så kunne du i stedet overveje polygel, som er den nyeste trend inden for negle. Polygel er så at sige et hybridprodukt af henholdsvis gelé og akryl, der giver dig som kvinde det bedste fra to forskellige verdener. Polygel er også stærkere og mere holdbart end de fleste andre negleprodukter.

Hvordan får jeg fat i en polygel startpakke?

Hvis du gerne vil være med på beatet og prøve polygel, så behøver du ikke bekymre dig om at finde et sted at købe dette produkt. Det er nemlig så populært, at du kan finde det i de fleste butikker og webshops, der gør sig i salg af makeup og skønhedsprodukter.

Du kan med fordel købe en polygel startpakke, der indeholder alt det elementære, du har brug for, for at lave smukke negle, der skaber opmærksomhed til festen. Der findes også deciderede saloner, som har specialiseret sig i denne form for negle, så uanset hvad du foretrækker, så findes der en mulighed, som passer til dine eksakte behov og ikke mindst din pengepung. Tøv ikke med at eksperimentere med polygel på egen hånd, hvis du har mod på det.